•  
 •  
 •  
 •  
 • Privacy Policy
 •  
  • Behandel kamer
  • Zaal 1
  • Zaal 2
  • Zaal 3
  • Zaal 4
  • Zaal 5
  • Zaal 6
  • Zaal 7
  • Ontvangstbalie

  Fysiotherapie Hofman

  Een moderne fysiotherapiepraktijk in het centrum van Wassenaar

  Fysiotherapie Hofman is een moderne fysiotherapiepraktijk in het centrum van Wassenaar. Wij werken met een team van vakkundige en toegewijde fysiotherapeuten en een manueel therapeut aan een spoedig herstel van onze patiënten. Naast reguliere fysiotherapeuten werken bij ons een manueel therapeut en een bedrijfsfysiotherapeut . Daarnaast is een van onze therapeuten gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met COPD , een chronische longaandoening en heeft een ander zich bekwaamd in het geven van oefentherapie en in Graded Activity , een praktische training voor patiënten met chronische pijn. Twee van onze therapeuten zijn bovendien gecertificeerd claudicatiotherapeut en aangesloten bij het Claudicationetwerk . Dit betekent dat zij patiënten die lijden aan perifeer arterieel vaatlijden, in de volksmond ‘etalagebenen’ genoemd, gespecialiseerde zorg kunnen bieden. Sinds kort beschikken wij over een nieuwe methode uit Canada Dry-needling. Ook werken wij nauw samen met een diëtiste.

  U ziet, wij kunnen u een breed scala aan goede zorg bieden. Zo kunt u onder andere bij ons terecht met verschillende soorten pijnklachten aan spieren en gewrichten, bij problemen met bewegen, wanneer bewegen moeilijk is of pijn doet door een chronische aandoening of wanneer u wilt herstellen na een ongeluk, operatie of ziekteperiode.

  Gratis haal en breng service binnen Wassenaar

  Heeft u fysiotherapie nodig, na een operatie aan uw knie of heup bijvoorbeeld, maar mag u nog niet autorijden? Of bent u om een andere reden niet mobiel genoeg om op eigen gelegenheid naar de praktijk te komen? Geen probleem. De medewerkers van Fysiotherapie Hofman komen u vanaf nu graag thuis halen en brengen u na afloop van de behandeling weer terug naar huis.
  Een goede uitbreiding van de dienstverlening, want de nieuwe haal-en brengservice is niet alleen gemakkelijk voor cliënten, maar draagt ook bij aan een spoedig herstel. Een behandeling in de praktijk is immers altijd effectiever dan een behandeling aan huis; de methode die tot nu toe bij niet-mobiele cliënten werd toegepast. Op de praktijk hebben onze fysiotherapeuten een goede behandelbank en allerhande trainingsfaciliteiten tot hun beschikking. Dit draagt bij aan een goede behandeling en een sneller herstel van onze cliënten.
  Wilt u gebruik maken van de nieuwe haal- en brengservice? Meld dit dan bij het maken van een afspraak. Dan plannen wij direct het vervoer voor u in.

  Een eigen sportzaal

  Uniek is dat wij beschikken over een eigen sportzaal. Hier kunt u onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten en oefeningen doen die u kunnen helpen bij uw herstel. En wanneer u hersteld bent, kunt u natuurlijk bij ons blijven sporten om ook in de toekomst fit en gezond te blijven.

  Afspraken en vergoedingen

  Om een afspraak bij ons te maken, heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. U kunt direct bij ons terecht, in de meeste gevallen al binnen twee werkdagen. Wanneer u aanvullend bent verzekerd, worden de behandelingen in de meeste gevallen vergoed door uw ziektekostenverzekering en vallen deze niet onder uw eigen risico.

  Wilt u meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

   

  Fysiotherapie Hofman nu Pluspraktijk!

  Fysiotherapie Hofman is een Pluspraktijk. Een prestatie om trots op te zijn, want van de 8000 fysiotherapiepraktijken in Nederland is slechts een klein percentage een Pluspraktijk. De titel Pluspraktijk wordt uitgeven door een aantal grote zorgverzekeraars aan praktijken die niet alleen aan de eisen van hun beroepsgroep voldoen, maar die op het gebied van kwaliteit nog een stapje verder gaan. Door te voldoen aan de eisen van een Pluspraktijk weten wij dat wij ons maximaal inzetten om onze patiënten goed van dienst te kunnen zijn.
  Lees meer»

   

  Visiefit

  Visiefit

   

  Fysiotherapie Hofman is verbonden aan VisieFit; een onafhankelijk opererend adviesbureau op het gebied van fysieke belasting. VisieFit biedt een breed pakket aan diensten waarmee bedrijven hun werknemers kunnen helpen gezond te worden én te blijven. Ook particulieren zijn van harte welkom bij VisieFit. Wij helpen hen bijvoorbeeld bij het opbouwen van een goede conditie, bij het herstellen van lichamelijke klachten of bij het trainen voor een lichamelijk zware prestatie. Kortom, wij zijn er voor mensen die zich (weer) fit willen voelen! Lees meer»

   

  'Hier heb ik pijn' check


  In samenwerking met Hierhebikpijn bieden wij u een online test aan die u meer inzicht geeft in uw klachten. De uitslag van de test geeft u een indicatie van welke aandoening u mogelijk last heeft. Tevens krijgt u een advies of een bezoek aan een fysiotherapeut voor u zinnig is.